Nerver

Hej babes och välkommen till mitt nya äventyr.


Nu befinner jag mej i Darwin i Australien och just nu har jag ingen aning om när vi kom.. jag tror att det var igår.

Vi flög från Stockholm kl10.00 den 11 april och mellanlandade först i Köpenhamn och sen flög vi i 12 timmar innan vi tillslut landade i Singapore. Efter det flög vi i nästan 5 timmar till och hamnade tillslut i Darwin. 

Flygningen var helt insane. Jag tokdeckade på flyget till Köpenhamn och vaknade först när vi hade landat. På planet från Köpenhamn såg jag 4 filmer i streck och var såå trött tillslut men jag kunde ändå inte somna. Det var extremt jobbigt faktiskt. Hur jag än försökte ligga så gick det inte . Och sen kom dom med mat hela tiden så jag hade sjukt ont i magen och ville bara komma av planet. 
Tillslut landade vi äntligen i Singapore och då somnade jag på en soffa nästan direkt. När vi 2 timmar senare skulle flyga vidare var jag vaken ett tag, käkade lite och sen somnade jag igen och vaknade lagom tills att vi började närma oss landning.

När vi kom fram var det varmt och mulet, regn i luften och jag började känna en viss ångest. Det var inget nytt, den hade legat där och tryckt ett tag nu men ja hade skjutit undan det och hoppats på att det skulle försvinna när vi väl kom hit. Det gjorde det inte .
Tvärt om 
Mina första timmar här funderade jag på om man kanske skulle flyga tillbaka om en vecka. Alla uppoffringar har verkligen satt sina spår och det som skulle bli ett galet äventyr kändes nu bara helt fel.
Jag hade ju sovit så det kunde ju inte vara brist på sömn 

När vi kom fram till hotellet lämnade vi våra saker och gick ut för att upptäcka stan. Ännu mer blandade känslor.
Darwin är mysigt men samtidigt likt Sverige på vissa sätt. Men så återigen väldigt mysigt men samtidigt ganska tomt. 

Vi åt middag på en mysig restaurang vid vattnet och när vi kom hem igen låg jag på sängen ett teg och sen deckade jag vid typ 21.00 och vaknade igen vid 2.00 och var vaken till ca 5.00 och tänkte, försökte göra en plan.. vid 5 somnade jag igen och sov fram till 15.00

Idag är det den 13 april och allt börjar kännas lite bättre äntligen. Jag ska bara försöka slappna av lite tror jag. 
Jag har hittat en polestudio jag ska till. Vi bor precis vid ett gym och har nära till precis allt. Hotellet är mysigt och egentligen är ju allt ganska bra så jag får bara hoppas att allt löser sej till det bästa .
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0