Mot Stockholm

sådär ja då var man på G hem till mami och alla mina paket som jag har beställt till Sverige 


En grej som verkligen fick mej att tänka var när jag släpade min packning till tåget idag. Jag ska lämna av massa grejer hos mamma så jag släpade på en satans massa grejer ska jag säga. En ganska stor rullväska, en påse och en gigantisk bag som militärerna använder i försvaret. Ja ni vet en sån där stor man har på ryggen som ser ut som ett berg typ. Okej så jag är inte ens 1.60 så jag försvinner ju helt med den där på ryggen och så kom jag till en trappa vid centralen. Där skulle jag släpa upp rullväskan och så mycket folk runt omkring kollade på mej. Jag hörde folk som snackade om hur liten jag var med min stora packning. Några gubbar gick till och med förbi mej och skämtade med mej. 
What the fuck??
Alla såg att det var en struggle det var inget snack om det. Långsamt kom jag upp ett steg i taget i trappan och folk sprang förbi och tittade snackade och ja värst av allt gubbarna som skämtade med mej. 
Asså hjälp mej istället (?!)

Okej det är inget nytt att vi lever i en mörk kall värld men jag blev faktiskt lite chockad . 
Fy fan asså

Sen är jag starkare än vad jag ser ut under den där väskan så jag kom inte bara upp för trappan jag kom dessutom i kapp och gick om gubbarna som skämtade med mej. Dom skulle också åka någonstans för dom hade varsin liten väska med sej. 
Fuck you very much till dom då Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0