År 2016

 
 
April var en ganska boring måndag. Jag fyllde år så det firade jag såklart. Inget speciellt så asså jag tycker inte att det är så speciellt att fylla år. Det är kul att folk uppvaktar en en stund men samtidigt är det helt okej att inte bli äldre lixom.
Fotade en ganska snygg outfit också. Street men enkel. Så bokade jag en resa också. Det var typ det bästa på hela månaden hihi.
Jag älskar ju att resa så det var verkligen på tiden. April lixom!
 
 

under maj bloggade jag nästan ingenting så jag har ärligt talat ingen aning om vad jag pysslade med då. Jag var i alla fall på NM i pole sport. En vacker dag kanske det är jag som tävlar hihi.
Det kommer dock dröja lääänge till och snart kommer jag att avslöja varför . Längtar!
 

I början av juni åkte jag äntligen till Turkiet. Asså gud det var så härligt. Folk var ju typ livrädda för att åka dit så jag ba ålrajt jag åkter till Turkiet. Så kul haha
Det var i alla fall amazing och när vi skulle åka hem var det massa piloter som strejkade. Jag hoppades så mycket att våran pilot skulle strejka men tyvärr inte.
Jag var på pole show, as kul! och så firade jag midsommar. Alltid kul att fira midsommar i Oslo, eftersom norrmännen inte firar midsommar fattar dom ju ingenting hihi, så kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0