6 maj - NM

6 maj vaknade jag och mådde väl som förtjänat skulle man kunna säga. Natten och kvällen innan hade slutat sent och vi hade haft riktigt kul och träffat så mycket nytt folk så på ett sätt kan man väl säga att det var värt det även om dagen efter aldrig är en favoritdag. 
 
I vart fall så spelade det ingen större roll för jag hade redan bestämt mej för att kolla på NM i polesport, det vill säga Norgesmästerskapen i min fantastiska sport. Dom skulle sända hela tävligen live under två dagar och eftersom jagl ligger ganska många timmar före fick jag vänta hela dagen innan jag tillslut kunde se en del av det på kvällen. Tyvärr var mitt internet på hotellet så himla dåligt och det var första året som förbundet streamade så det gick verkligen inge vidare. Jag med flera var väldigt besvikna på det att streamingen var så himla dålig men som tur var sparades allt så man kunde kolla i flera dagar efter. 
 
Tyvärr var mitt internet på hotellet för det mesta lite för dåligt för att kolla men jag kämpade i flera dagar för att kunna se tävlingen. Det var ganska viktigt för mej för jag känder flera stycken som skulle delta för första gången och även flera stycken som har deltagit tidigare. Det är viktigt att man är med och stöttar så mycket man kan tycker jag 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0