8 maj - Rema rama solsemestern

Om ni tycke att 7 maj var en deppig dag, jag då kan jag glädja er med att jag i vart fall kickade livets arsle den 8 maj. 
Från att ha spenderat dagen i sängen till att ta mej ut i solen, chilla vid poolen, köra ett hårt och långt pass på gymmet och så vidare. Wow asså! 
Ja som ni märker så flödar det inte dirket av grejer att göra här i Darwin, det är faktiskt ganska sega dagar och vi det började bli dags att röra sej vidare. Men det fanns ju ändå en del kvar att se.
 
Diskussionerna om att lämna Darwin var i full gång. Jag tänkte att ni måste ju börja undra vad vi gör i Darwin egentligen. Det enda jag berättar om är ju att vi tränar och ligger vid poolen och går till någon plats här och var... det börjar bli lite tjatigt kan jag tänka mej.
 
Faktum är att Darwin inte är så mycket happening, framför allt inte för den som inte har bil. Det är väldigt långa avstånd här och har man inte bil blir det svårt att ta sej till det som faktiskt är värt att se. Ett alternativ är att ta ganska pricy turer med guide och shit men vi tippade stenhårt på att vi kommer kunna göra det mesta av liknande sort överallt i Australlien. Så faktum är att Darwin egentligen handlade väldigt mycket om just det vi faktiskt har gjort hittills.  - En helt vanlig, hederlig solsemester skulle man kunna säga.
 
Man måste inte dyka och flyga och klappa spindlar och leka med apor och svinga runt i lianer hela dagarna bara för att man är i Australien. 
Det är helt okej att låtsas att man är i Spanien ett tag.
 
Sanningen är att jag verkligen behövde semester, sol, avkoppling och bara få varva ner lite efter några tuffa år i Norge och Sverige. 
Jasg behövde en ordentlig semester så jag åkte hit, skaffade gymkort, polemedlemskap, hotell med pool och närhet till allt jag behöver och vill ha. Allt har varit precis som jag har velat, men kanske inte precis så som man föreställer sej en Aussie resa.
Kom dock ihåg att jag kommer vara här i ett år! Jag skulle vilja se er svinga runt i lianer varje dag i 1 år!
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0