25 april - Anzac day

Den 25 april vaknade jag och jag tror ni vet hur jag mådde hihi. 

 
Baksmällan var ett faktum kan man säga. Dock så hade vi ju en extremt kul kväll så det var på ett sätt värt det.
 
25 april är Anzac day här i Australien och eftersom jag inte har någon aning om vad det är har jag googlat. 
Dock inte förrän nu sesådär 2 veckor senare hihi sån är jag . Vi vaknade i alla fall upp och till vår stora glädje fanns det goda hamburgare på irländska baren som är granne med hotellet. 
Vi käkade och överallt var det finklädda folk med en öl i handen. Extremt festlig och glad dag tja för dom flesta i alla fall. 
 
Anzac kommer ifrån när Australien och Nya Zeeland slog ihop sina arméer i 1a världskriget och så hände något och dom vann säkert eftersom dom firar den här dagen så fint. Tack Google!
Senare på eftermiddagen skulle jag lite vingligt iväg till polen. Första gången på egen hand. 
Behöver jag säga mer?!
Jag åkte såklart för långt med bussen. Och inte bara för långt, jag åkte hela vägen till slutstationen. När jag frågade busschauffören hur långt för långt jag hade åkt skrattade han och sa att jag i vart fall inte skulle komma på några dumma idéer om att gå tillbaka. 
 
Dessutom var ju den här dagen en public holiday så bussarna gick i princip aldrig men eftersom jag inte fick tag i någon taxi fick jag fint vänta på att bussen skulle ta mej tillbaka mot Darwin. 
 
Jag lyckades ta mej till polen. Jag kom en halvtimme försent men åtminstone kom jag dit så man skulle kunna säga att två slag har vunnits den 25 april. 
 
Här är min goda fishy från kvällen innan
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0